HuurCheck: grip op elke vestiging

Kunnen anticiperen op de omstandigheden bepaalt de kracht van uw onderneming. Als het gaat om de huur van horecalocaties, dan kunt u vertrouwen op Meester Advocaten. Onze nieuwe dienst HuurCheck geeft u met gemak grip op huurprijzen.

HuurCheck is er speciaal voor horecabedrijven met meerdere vestigingen (bijvoorbeeld ook voor franchisegevers). De dienst helpt u per vestiging vat te krijgen op de huurprijs. Vertrekpunt is die ene vraag: betaal ik te veel, of huur ik juist voor een goede prijs? Met HuurCheck weet u het én kunt u in actie komen als dat nodig is.

Specialistische kennis
Huurprijzen zijn lastig terrein. In de eerste plaats omdat het voor zowel bedrijven als makelaars veelal ondoenlijk is om tot een betrouwbare benchmark te komen. Daarnaast is de regelgeving over huurprijswijzigingen zeer complex. Dit vraagt om specialistische kennis.

Slim en gemakkelijk
Meester Advocaten heeft de benodigde expertise in huis en stelt deze met HuurCheck voor u beschikbaar. Slim, gemakkelijk en tegen lage kosten. Met HuurCheck stelt Meester Advocaten u in staat om potentieel flinke besparingen te behalen.

Stap één: startscan
HuurCheck werkt heel eenvoudig. Stap één is een startscan per aangemelde vestiging. Voor een vast bedrag van € 75 per vestiging wordt zo duidelijk wanneer de eerstvolgende mogelijkheid voor een huurprijsaanpassing zich aandient.

Stap twee: verkenning
Mocht de startscan aanknopingspunten bieden, dan volgt stap twee: een nadere verkenning van de mogelijkheden. Wij putten hierbij onder meer uit onze rijke database met vele honderden huurprijzen van horecapanden. Ook schakelen wij ons fijnmazige netwerk van lokale, onafhankelijke horecamakelaars in. Ook hier geldt een vast bedrag per vestiging.

Stap drie: begeleiding
Na stap twee is duidelijk of verdere actie kans van slagen heeft. Mocht dat inderdaad zo zijn, dan volgt de laatste fase van het proces, waarin Meester Advocaten u persoonlijk begeleidt. Bijvoorbeeld bij het opstellen van een brief naar de verhuurder of bij een eventuele procedure.

Kansen benutten
Met HuurCheck profiteert uw onderneming maximaal van de horecaexpertise van Meester Advocaten. En wel zodanig dat u onnodige kosten vermijdt en eventuele kansen snel kunt benutten. Onze specialisten krijgen de gewenste informatie snel boven water, weten de weg naar winst en zijn creatief in het vinden van oplossingen.

Bestel de factsheet
Met HuurCheck bewaakt u met gemak de huurprijs van elke vestiging. Wilt u hier meer van weten? Vraag vandaag nog onze HuurCheck Factsheet aan. Deze vertelt u alles over dit nuttige product, inclusief handig kostenoverzicht.